ČÍM SKÔR KÚPIŠ, TÝM VÝHODNEJŠIE LYŽUJEŠ

Zimná sezóna 2018/19 prináša do tatranských stredísk zásadnú a revolučnú novinku v podobe modernej cenotvorby a nákupu skipasov online, a to prostredníctvom novej funkcionality webu GOPASS (od 19.11.2018), ktorá bude spustená od začiatku zimnej sezóny.


Ceny skipasov už nebudú fixné tak ako doteraz, ale budú sa zobrazovať flexibilne online podľa počtu predaných lístkov, vyťaženosti strediska a termínu nákupu skipasov na daný termín. Podobný systém cenotvorby určite poznáte z oblasti leteniek, hotelov a pod., tiež ho zavádzajú aj ďalšie svetové lyžiarske strediská ako napríklad St. Moritz.

Skipasy sa budú nakupovať ako letenky

Určite aj vy radi nakupujete online. Je to pohodlnejšie a často aj lacnejšie. Viete si predstaviť, že si dnes niekto kupuje letenky priamo na letisku?
To už dávno neplatí. O letenkách nehovoríme náhodou. Dobre viete, že kto si letenku kúpi v dostatočnom predstihu online, výrazne ušetrí. Podobne to bude od tejto zimy aj s lyžovačkou v Jasnej, Tatranskej Lomnici a na Štrbskom Plese.
S GOPASSOM už niekoľko rokov nakupujete skipasy za najvýhodnejšie ceny. Samozrejme online. No tento rok prichádzame s poriadnou novinkou.

Ako na to?

• Na novej stránke GOPASS.sk (od 19.11.2018) pôjde o živý proces, kde ceny automaticky prepočítava program, ktorého cieľom je rovnomerne rozptýliť lyžiarov do stredísk počas celej sezóny. Preto budú ceny skipasov počas vyťažených termínov vyššie a počas neobsadeného strediska naopak nižšie. Aktuálna cena skipasu sa bude odvíjať nielen od obsadenosti strediska, ale aj od počasia a iných externých faktorov. Vplyv týchto faktorov sa premietne do rôznych cenových hladín.
• Po novom zároveň platí, že ak sa s nákupom skipasov online dostatočne poponáhľate, môžete si „uloviť“ ceny skipasov v priebehu celej sezóny UŽ OD 19€. A k tomu budú k dispozícii aj časovo obmedzené akčné ponuky skipasov za symbolickú cenu. Sledujte pravidelne našu stránku a sociálne siete a priebežne sa dozviete viac.
• Naopak ak si svoj online nákup necháte na poslednú chvíľu alebo si skipas kúpite priamo v stredisku, zaplatíte viac.

Užite si teda lyžovačku čo najvýhodnejšie, nakupujte skipasy online pohodlne z domu a bez čakania v radoch. Navyše s Gopassom stále zbierate body a získavate odmeny. S Gopassom vyhráva najrýchlejší.

Nová funkcionalita webu GOPASS a cenníky skipasov sú zverejnené od 19.11.2018.

About the author