FUNKY BAŠAVEL EDITION!

KDE: music club HAPPY END Jasná
KEDY: 01.12.2018 (Sobota) od 21.00

NAJLEPŠIA PARTY ZIMNEJ SEZÓNY JE TU A TO UŽ PRVÚ DECEMBROVÚ SOBOTU. TENTO ROK SA ZABAVÍME V TANEČNOM ŠTÝLE FUNKY BAŠAVEL EDITION!

V JASNEJ JEDNODUCHO NEMÔŽETE CHÝBAŤ!

Príďte otvoriť zimnú lyžiarsku sezónu 2018/2019 v Jasnej a zabavte sa na party vo veľkom štýle! Neopakovateľná párty pohltí naozaj každého. Tento rok sa bude niesť v štýle FUNKY BAŠAVEL EDITION!

Večer v klube Happy End odpáli koncert jednej z najlepších a najvyhľadávanejších slovenských funky kapiel FUNKIEZ. Pozostáva z vynikajúcich muzikantov, má prepracovaný repertoár, nádhernú speváčku a energickú show. Horúci, tanečný funky repertoár je zostavený z hitov od svetových a slovenských interpretov ako napr. : BRUNO MARS, DAFT PUNK, JUSTIN TIMBERLAKE, JAMIROQUAI, KOOL & THE GANG, MADE 2 MATE, FUNKIEZ atď.

Nálada bude gradovať vďaka balkánskym rytmom v podaní charizmatickej dvojice DJov Jakuba a Romana, ktorí pôsobia na hudobnej scéne už desať rokov ako formácia MALALATA, ktorá vytvára fúziu medzi balkan beats, gypsy beats, cumbie a reggae.

Veľkolepú show budú doprevádzať tí najlepší DJ`s. DJ EKG, DJ MIKIAS, DJ JUST DAVE a PABLIK DJ prinesú tanečnú explóziu a sexi tanečnice vo veľkolepých kostýmoch perfektne dotvoria atmosféru fantastického Winter Music Opening!

Účinkujúci

FUNKIEZ

Funky kapela pozostáva z vynikajúcich muzikantov, má prepracovaný repertoár, nádhernú speváčku a energickú show. Horúci, tanečný funky repertoár je zostavený z hitov od svetových a slovenských interpretov ako napr. : BRUNO MARS, DAFT PUNK, JUSTIN TIMBERLAKE, JAMIROQUAI, KOOL & THE GANG, MADE 2 MATE, FUNKIEZ atď.

Zloženie kapely Funkiez :
Alexandra „SASHA“ Okalova – speváčka a textárka (Superstar, Tina)
Šimon Švidraň – spev, gitara (Darkness Positive)
Patrik Nosko – bass (Steve Young, Robo Grigorov)
Martin Ferenčík – keyboards (Nicole McCloude, Kristína)
Robo Rist – drums (Made 2 Mate, Peter Lipa Band)

MALALATA

Charizmatická dvojia DJov Jakuba a Romana, ktora pôsobí na hudobnej scéne už desať rokov ako formácia MALALATA, ktorá vytvára fúziu medzi balkan beats, gypsy beats, cumbie a reggae. Sú obľúbení svojou hudbou, ktorá vždy dokáže každého roztancovať. Typickým znakom sa stali aj ich pásikavé tričké, ktoré nikdy nemôžu chýbať.

DJ EKG

Za menom DJ EKG sa skrýva talentovaný a vždy usmiaty Miroslav Ecker, jeden z najúspešnejších slovenských DJ-ov súčasnosti a pravidelný rezident klubu Happy End. DJ EKG vás dostane do varu vďaka elektronickej tanečnej hudbe a množstvu energie, ktorú odovzdáva svojmu publiku.

DJ MIKIAS

Vlastným menom Mikias Tesfaye sa narodil v Etiópii, pár rokov žil v kanadskom Toronte a nakoniec sa usadil na Slovensku v Košiciach. Venuje sa hlavne hudobným žánrom ako je: Hip-Hop (Old School aj New School), Trap, Funk, RnB, DanceHall, Reggae, Reggatone, Soca. Spolupracoval s umelcami ako Dj Wich, DMS (SEPAR), Kontrafakt, Ben Christovao, 4D … Mikias vás pohltí nie len svojou hudbou ale aj úsmevom a pozitívnym vyžarovaním.

PABLIK DJ & DJ JUST DAVE

Rezidenti klubu Happy End sú zárukou kvalitnej hudobnej produkcie a dobrej zábavy. Stretnete ich priebežne na rôznych stage počas celého večera.

   

VSTUPENKY

Nezabudnite si kúpiť svoju vstupenku online v predstihu pred podujatím. Na výber sú dve kategórie vstupeniek PUBLIC a VIP.

Nakupujte on-line na: www.gopass.sk
Zľavy a body za každý nákup s kartou GoPass.

About the author